Nieuws

Terug naar overzicht

CVO Groep is World Class Workspace!

28-01-2021

CVO Groep beoordeeld door eigen personeel als World Class Workplace

Vooruitlopend op de presentatie en bespreking van de uitslag van het tevredenheidsonderzoek dat in het najaar van 2020 heeft plaatsgevonden, kan dit heugelijke feit nu alvast gemeld worden.

 

Over World-class Workplace

World-class Workplace, voorheen in Nederland bekend als Beste Werkgevers, is 15 jaar geleden gelanceerd en inmiddels uitgegroeid tot Nederlands grootste, onafhankelijke keurmerk voor goed werkgeverschap. World-class Workplaces worden door hun medewerkers hoger beoordeeld dan hun branchegenoten op goed werkgeverschap. Het keurmerk is gratis en niet te koop, organisaties kunnen het alleen verdienen door een goede beoordeling van hun eigen medewerkers. Dit maakt dat het keurmerk voor sollicitanten het bewijs is dat ze bij een goede werkgever terecht komen.

Effectory is 15 jaar geleden begonnen met het in kaart brengen en belonen van goede werkgevers en goed werkgeverschap, omdat we geloven wij geloven dat bedrijven waar medewerkers worden gewaardeerd beter presteren. En dat medewerkers het verschil maken. Dit belonen wij graag!

CVO Groep is World Class Workspace!