Nieuws

Terug naar overzicht

Meeloopdagen Utrechts onderwijs uitgesteld

12-03-2020

UTRECHT, 12 maart 2020 – De Meeloopdagen van Utrecht Leert, die gepland waren voor komende week (16 t/m 19 maart) worden verschoven. In verband met het coronavirus is er te veel onzekerheid om deze Meeloopdagen doorgang te laten vinden.

De Meeloopdagen in de regio Utrecht worden georganiseerd voor geïnteresseerden in een onderwijsloopbaan. Ze kunnen dan zelf binnen een school te meelopen. Voor de editie van komende week hadden zich meer dan 200 belangstellenden aangemeld, op 65 scholen. Gisteravond vond wel de drukbezochte informatieavond ‘U Voor De Klas’ plaats in de Tech Campus te Nieuwegein, waar 150 aspirant-leraren zich uitvoerig lieten informeren over een carrière in het onderwijs. Voor vanavond staat een zelfde avond gepland in Amersfoort, ‘Kei In De Klas’. Deze gaat vooralsnog wel door.

De Meeloopdagen van Utrecht Leert zijn een belangrijk instrument in de strijd tegen het lerarentekort. Meer informatie over carrièrekansen in het onderwijs staat op de vernieuwde website UtrechtLeert.nl. Daar worden ook de volgende Meeloopdagen aangekondigd.

Voor meer informatie over bovenstaand persbericht neemt u contact op met woordvoerder Bram Donkers, 06 53997056, bram@utrechtleert.nl

Meeloopdagen Utrechts onderwijs uitgesteld