Nieuws

Terug naar overzicht

Vrijwilligerswerk staat goed op je CV

11-07-2018

Het is er in allerlei soorten en maten

Uit: Nieuwsbode Zeist, 11 juli 2018 | Tekst: Maartje Simons | Beeld: Deli Seligman

We hebben ongeveer drie kwartier voor het interview én de foto. Op tennisverenging Griffesteyn heb ik afgesproken met Floriaan de Beer, leerling van het Christelijk Lyceum Zeist (CLZ). Hij komt net uit school en na het interview gaat hij meteen door naar zangles.
‘Ik heb inderdaad een druk leven’, geeft hij aan, ‘mijn maatschappelijke stage van 20 uur heb ik dan ook net kunnen volmaken. Ik vond het erg leuk om als assistent te helpen bij de G-teams en volgens mij waren ze hier ook wel onder de indruk. En daar was ik toch ook heel blij mee!’

Lees hier het hele artikel als pdf.

Vrijwilligerswerk staat goed op je CV