Werken bij

De CVO Groep Zuidoost-Utrecht is een scholengroep met scholen in Zeist, Doorn, Maarsbergen en Wijk bij Duurstede, variërend van praktijkonderwijs tot gymnasium.

Inleiding

Wij zoeken jouw talent

Werken bij de CVO Groep betekent: professionele ruimte krijgen en deze ook pakken. Het betekent ook nieuwsgierig blijven, jezelf blijven ontwikkelen en ontdekken waar je het beste tot je recht komt. Als grootste onderwijswerkgever in de regio Zuidoost-Utrecht kan dat bij ons uitstekend. Onze zeven scholen hebben allemaal een uniek karakter en zo is er vast een plek waar jij je thuisvoelt. Wij hebben regelmatig vacatures voor de functie van leraar en in de onderwijsondersteunende functies zoals bijvoorbeeld onderwijsassistent, conciërge of voor administratieve of leidinggevende functies.

Leraar-zijn bij de CVO Groep is meer dan alleen je vak kennen en dat overbrengen op je leerlingen. Het omvat ook het begeleiden van leerlingen in hun persoonlijke ontwikkeling en het vinden van hun plek in de maatschappij. Wij zoeken leraren die niet alleen uitstekend gekwalificeerd zijn, kunnen reflecteren en willen samenwerken, maar ook in de bredere begeleiding van leerlingen een rol van betekenis nemen.Je kent de breedte van het onderwijsveld, staat stevig in je schoenen, bent in staat te reflecteren en je bent gericht op een leven lang ontwikkelen.
Herken jij je hierin? Dan zoeken wij jou!

Onze schoollocaties

De Stichting voor Christelijk Voortgezet Onderwijs voor Zuidoost-Utrecht is het bevoegd gezag van zeven scholen in Zeist, Doorn, Maarsbergen en Wijk bij Duurstede.